Tehdäänkö Joensuuhun unelmien toimintapuisto?

Vastaa kyselyyn!

Turussa on Seikkailupuisto, Lahdessa on Launeen keskuspuisto ja Savonlinnassa sekä Tampereella on Pikku Kakkosen leikkipuistot. Mitäs jos Joensuuhunkin suunniteltaisiin oma koko perheen puisto?

Mitäs jos Joensuuhunkin suunniteltaisiin oma koko perheen puisto?

Joensuun kaupunki on käynnistänyt uuden monitoimipuiston suunnittelun. Tarkoituksena on vuoden 2021 aikana suunnitella yhdessä kaupunkilaisten kanssa perheen pienimmille ja myös vähän isommille sopiva toiminnallinen puisto.

Alustavien suunnitelmien mukaan uusi puisto sijoittuisi keskustan alueelle ja tarkoituksena on luoda toiminnallinen puisto, joka palvelee myös matkailijoiden tarpeita. Suunnittelun jälkeen varsinainen rakentaminen käynnistyisi vuonna 2022.

Vastaa kyselyyn – anna ideoiden lentää!

Uuden unelmien monitoimipuiston suunnittelu aloitetaan kyselyllä, joten kaikilla kaupunkilaisilla naperoista vähän varttuneempiinkin on mahdollisuus antaa ideoita siitä, millainen puisto Joensuuhun tarvitaan.

Nyt on lupa unelmoida ja tarvitaan niitä villeimpiäkin ideoita!

Kyselyn avulla voi jättää ideoita puiston toiminnallisuudesta, mutta kaupunkilaisten toivotaan kertovan myös yleisiä ideoita puiston ympärivuotisesta hyödyntämisestä, esteettömyydestä, turvallisuudesta, valaisusta sekä puiston muista palveluista.

Nyt on lupa unelmoida ja tarvitaan niitä villeimpiäkin ideoita!

Unelmien toimintapuiston kysely on osoitteessa asukkaidenjoensuu.fi. Vastaathan viimeistään 14. maaliskuuta.

Kyselyn valmistuttua kaupunki järjestää työpajoja kaupunkilaisten kanssa myöhemmin keväällä.

Unelmien toimintapuiston kysely


asukkaidenjoensuu.fi

Aiheeseen liittyviä uutisia