Miun maun mukaset: Minna Valonen

Nimeni on Minna Valonen ja aloitan kaupunkikeskustayhdistys Virran toiminnanjohtajana kesäkuun alussa. Tulin yhdistykselle töihin tuottajaksi vuoden 2022 tammikuussa. Sitä ennen olen työskennellyt muun muassa Saimaa-ilmiö-kulttuuripääkaupunkihankkeessa, Valoparta Oy:llä sekä tv-tuotannoissa Ylellä ja Tarinatalolla. Olen kotoisin Rovaniemeltä. Muutimme perheemme kanssa Joensuuhun vuonna 2005. Sitä ennen asuimme Helsingissä, joka ei tuntunut oikealta paikalta pienen lapsen kanssa. Joensuuhun oli…

Nimeni on Minna Valonen ja aloitan kaupunkikeskustayhdistys Virran toiminnanjohtajana kesäkuun alussa. Tulin yhdistykselle töihin tuottajaksi vuoden 2022 tammikuussa. Sitä ennen olen työskennellyt muun muassa Saimaa-ilmiö-kulttuuripääkaupunkihankkeessa, Valoparta Oy:llä sekä tv-tuotannoissa Ylellä ja Tarinatalolla.

Olen kotoisin Rovaniemeltä. Muutimme perheemme kanssa Joensuuhun vuonna 2005. Sitä ennen asuimme Helsingissä, joka ei tuntunut oikealta paikalta pienen lapsen kanssa. Joensuuhun oli ihana muuttaa! Helsinkiin verrattuna elämä täällä on toimivampaa ja paljon mutkattomampaa.

Virran päätehtävä on tehdä kaupunkikeskustasta entistä elinvoimaisempi ja viihtyisämpi paikka joensuulaisille. Muihin kaupunkikeskustoihin verrattaessa täytyy sanoa, että Joensuussa keskustan kehittämissä on todella hyvä vire. Täällä on tehty paljon ja keskustan kuva on muuttunut huimasti siitä, kun 90-luvulla kävin täällä ensimmäisiä kertoja. Täällä työ otetaan tosissaan, tehdään yhdessä ja autetaan toisiaan.

On kiva sanoa, että asun ja teen töitä täällä. Tykkään Joensuusta älyttömästi!

Minnan suositukset

BlackGreen – biohiilitapahtuma
Kauppatori, ma 5.6.

Itärallin 60-vuotisjuhlakilpailu
Kauppatori, pe–la 16.–17.6.
itaralli.fi

Elämänturvatori
Kauppatori, 8.7.

Virta goes Popkatu – Toripop
Kauppatori, ke–to 12.–13.7.
popkatu.fi

Joen Yö
Ympäri kaupunkikeskustaa, 18.8.

Aiheeseen liittyviä uutisia