Kirjaton työntekijä esittelee kausikortteja

Lainaa kirjastosta urheilun ja kulttuurin kausikortteja

Tarjolla jääkiekkoa, koripalloa, lentopalloa, orkesteria, teatteria, pesäpalloa, jalkapalloa…

Ympäri Suomea tänä vuonna innostanut urheiluseurojen ja kirjastojen kausikorttiyhteistyö alkoi marraskuussa Joensuussa. Kirjaston kautta pääsee seuraamaan urheilun lisäksi kulttuuria.

Marraskuun puolivälissä lainattaviksi tulivat jääkiekkoseura Jokipoikien, koripalloseura Kataja Basketin ja lentopalloseura Karelian Hurmoksen kausikortit. Korttivalikoima täydentyi joulukuussa kahdella Botanian kausikortilla.

Ensi vuoden alusta alkaen kirjastosta voi lainata myös Joensuun kaupunginorkesterin, Joensuun kaupunginteatterin ja pesäpalloseura Joensuun Mailan kausikortteja. Jalkapalloseura Jipon kausikortit tulevat lainattaviksi ensi kesälle.

Kausikortit ovat lainattavissa ainoastaan Joensuun pääkirjastosta osoitteesta Koskikatu 25. Lainaamiseen tarvitaan Vaara-kirjastojen voimassa oleva kirjastokortti. Asiakkaalla voi olla lainassa yksi kausikortti kerrallaan ja laina-aika on yksi viikko. Kirjastosta kuitenkin toivotaan, että kortit palautetaan heti käytön jälkeen, jotta mahdollisimman moni pääsisi niitä hyödyntämään. Kortteja ei voi varata, mutta saatavuustiedot voi tarkistaa verkkokirjastosta.

Aiheeseen liittyviä uutisia