Konservatorio etsii uutta musiikkia

Jatkoon valituille luvassa 100 euron palkinto ja mahdollisuus oman biisin äänitykseen.

Biisinikkari 2020 ­-hanke kannustaa Joensuun konservatorion kaikkia oppilaita ja opiskelijoita sekä Joensuun ja lähiseudun nuoria alle 30-­vuotiaita säveltämään oman teoksensa ja lähettämään sen mukaan Biisinikkarit­projektiin.

Säännöt ovat yksinkertaiset: tee yksin tai yhdessä biisi, lähetä se konservatoriolle marraskuun loppuun mennessä. Lähetä linkki tai soiva näyte osoitteeseen [email protected] tai hankkeen Facebook­sivulla messengerin kautta: facebook.com/biisinikkari2020.

Kansanmusiikkia, klassista musiikkia, kevyttä musiikkia, kaikki käy!

Jatkoon valituille biiseille on luvassa 100 euron palkinto sekä mahdollisuus osallistua oman biisin äänittämiseen. Teokset äänitetään konservatorion ammattiopiskelijoiden toimesta ja soitetaan livenä Musiikkitalven konsertissa.

Konservatorio antaa mahdollisuuden opiskelijoille ja nuorille saada omaa musiikkia tallennettuun muotoon, jolloin sitä voi kuunnella ja viedä eteenpäin. Ammattiopiskelijat saavat eteensä oikeaa uutta musiikkia, joka heidän täytyy omaksua, äänittää ja esittää.

Kaikki teosten oikeudet pysyvät säveltäjillä ja teokset julkaistaan tekijän luvalla. Tallenne ei tule myyntiin eikä konservatorio tee sillä minkäänlaista taloudellista voittoa. Hankkeeseen on saatu avustusta Otsakorven säätiöltä.

Lisätietoja antaa Mikko Tirronen, puh. 050 521 9052.

Kansanmusiikkia, klassista musiikkia, kevyttä musiikkia, kaikki käy!

Aiheeseen liittyviä uutisia