Koitto-palvelu tukee yhdistyksiä työllistämisessä

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Koitto-palvelu tarjoaa yhdistyksille työllistämisen tukipalveluja

Yhdistykset ovat tärkeä yhteistyökumppani työllisyystoiminnassa. Yhdistyskentältä löytyy monipuolisia mahdollisuuksia ja työtehtäviä.

– Koiton tuki palkkatukityön mahdollistajana on korvaamaton. Koitosta saa asiantuntevaa kokonaisvaltaista palvelua ja neuvontaa palkkaukseen ja työnantajuuteen liittyen. Työnantajana toimiminen Koiton avulla on helppoa.

Näin joensuulaiset yhdistystoimijat kuvaavat Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Koitto-palvelua, joka tarjoaa yhdistyksille tukipalveluja työllistämiseen.

Palvelu on käynnistynyt vuoden 2021 alusta ja se on tarkoitettu yhdistyksille, jotka työllistävät joensuulaisen työttömän henkilön. Palvelun ostajana on Joensuun kaupunki. Palvelun tavoitteena on, että mahdollisimman monella yhdistyksellä on mahdollisuus tarjota työtehtäviä joensuulaisille työttömille henkilöille, vaikka aiempaa osaamista työnantajina toimimisesta ei olisikaan.

– Koiton tuki on ammattitaitoista ja mahdollistaa meille työnantajana toimimisen, saadussa palautteessa sanotaan.

Koitto-palvelu tarjoaa yhdistystoimijoille maksutonta työnantajapalvelua työllistämiseen, kuten palkkatukiasiointiin ja palkanlaskentaan. Palveluun kuuluu myös työsuhdeneuvonta. Lisäksi yhdistykset voivat ilmoittaa avoimista työpaikoista Koitto-palveluun, josta tieto lähtee Joensuun työllisyyspalveluiden asiakastyötä tekeville. Yhdistyksiä myös autetaan uusien työtehtävien ideoinnissa.

– Yhdistyskentältä löytyy hienoja työmahdollisuuksia eri alan työtehtävistä, summaa yhdistysneuvoja Heikki Kettunen.

Seuraava info palkkatukityöllistämisestä yhdistyksille järjestetään 13. tammikuuta kello 16–17 Teamsin välityksellä.


Lisätietoa ja ilmoittautuminen puh. 050 310 5790 ja [email protected].

Aiheeseen liittyviä uutisia