Luotsin palvelupiste palvelee duunarista tohtoriin

Luotsin työllisyyspalvelupisteellä apua työnhakuun ja opiskeluun liittyen

Plaza Centrumin katutasossa sijaitsevan Joensuun työllisyyspalvelujen palvelupisteen lasiovet liukuvat auki aamukymmeneltä. Luotsin palveluneuvojat tervehtivät aamun ensimmäisiä sisääntulijoita, samanaikaisesti etäasioinnin kanavat: puhelin, sähköposti ja nettisivujen chat avautuvat.

Palvelupisteellä saa vinkkejä työnhakuun ja opiskeluun liittyen. Palveluagentin kanssa voi katsoa läpi esimerkiksi oman työhakemuksen, ottaa uuden CV-kuvan tai tulostaa työnhakuun, opiskeluun ja koulutuksiin liittyviä asiakirjoja. Torstaisin pääsee suoraan työhaastatteluun Luotsin Duunitorstaissa ja perjantaisin Yrittäjyyden Olohuoneessa on tarjolla asiantuntija-apua yrittäjyyttä suunnitteleville. Palvelupisteellä voi ottaa myös etäyhteyden Kelaan.

Luotsin yhteistyökumppanien edustajat ovat säännöllisesti tavattavissa palvelupisteellä, jonne voi tulla tapaamaan esimerkiksi eri oppilaitosten opinto-ohjaajia tai saada apua talouden hallintaan liittyvissä kysymyksissä Talousneuvolasta. Alle kolmekymppiset voivat tulla palvelupisteelle keskustelemaan Ohjaamon työntekijän kanssa työhön, koulutukseen tai arkeen liittyvissä asioissa.

Kun suuntana on työelämä tai koulutus, joensuulaiset voivat varata ajan Luotsin duuniagentille ja saada henkilökohtaista valmennusta matkalla kohti omia tavoitteita.

Joensuun työllisyyspalvelujen Luotsin palvelupiste palvelee matalalla kynnyksellä arkisin kello 10-16 Plaza Centrumin katutasossa (Kauppakatu 29) sekä etänä luotsijoensuu.fi

Aiheeseen liittyviä uutisia