Kerro meille, millainen on hyvä liikuntapaikka!

Vastaa kyselyyn ja voita vuosikortti uimahalliin tai maaseudun kuntosalille

Meneillään on kysely, jolla selvitetään asukkaiden tyytyväisyyttä kaupungin ylläpitämiin liikuntapaikkoihin. Haluamme tietoa liikuntapaikkojen käytöstä, niihin liittyvistä kunnostus- ja uudisrakennustoiveista sekä liikuntapalveluista viestimisestä.

Uimahallien vuosikortteja vastaajamäärän mukaan

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan uimahallien 10 kerran kortteja, maaseudun kuntosalien vuosikortteja ja koska vastaajamäärä ylitti jo rajana olleen 1 000 vastausta, arvomme lisäksi uimahallien vuosikortteja. Kortin arvo on yli 500 euroa ja niitä on jaossa sitä useampi, mitä enemmän vastauksia ehdimme saada. Kannattaa siis osallistua!

Kysely on avoinna 19. päivä joulukuuta saakka osoitteessa joensuu.fi/liikuntapaikkasuunnitelma.
Paperilomakkeella kyselyyn voi vastata pääkirjastolla, Reijolan kirjastolla, kaupungin palvelupisteillä (Eno, Kiihtelysvaara, Pyhäselkä, Tuupovaara, Carelicum) sekä uimahalleilla.

Liikuntapaikkakysely liittyy liikuntapaikkasuunnitelman päivitykseen ja sen toteutuksesta vastaa kaupungin liikuntapalvelut. Kyselyn tuloksia käsitellään kaupungin liikuntapaikka- ja lähiliikuntatyöryhmissä sekä kulttuuri- ja liikuntalautakunnassa. Tuloksia hyödynnetään uusien liikuntapaikkojen suunnittelussa ja rakentamisessa sekä nykyisten liikuntapaikkojen kunnostamisessa.

Aiheeseen liittyviä uutisia