Hiihdon riemua Laulurinteellä!

Maakuntaviestiin voivat nyt osallistua kaikki

Järjestyksessään 73. Pohjois-Karjalan maakuntaviesti hiihdetään helmikuussa Joensuun Laulurinteen ja raviradan ympäristössä.

 

Uusi C-sarja on avoin kaikille

Maakuntaviestissä on uusi C-sarja, joka on kaikille avoin. Joensuun kaupunki on myös ilmoittanut kilpailuun oman virkamiesjoukkueensa. Joukkueessa hiihtävän Simo-Pekka Fincken mukaan uusi sarja mahdollistaa kaikkien hiihdosta kiinnostuneiden osallistumisen perinteiseen kilpailuun.

– Tämä tuo mukavaa piristystä maakuntaviestiin. Haluankin haastaa työyhteisöjä ja kaveriporukoita mukaan tapahtumaan, Fincke toteaa.

Kisajärjestelyt ovat hyvässä vauhdissa. Kilpailunjohtajana toimiva Joensuun Katajan hiihtojaoston puheenjohtaja Ilari Nissinen odottaa yleisöystävällistä tapahtumaa.

– Olemme kunnostaneet kisareittiä yhteistyössä Joensuun kaupungin kanssa. Kilpailurata sekä tapahtuma-alue raviradalla ovat katsojaystävälliset, joten yleisö näkee hiihtäjiä monessa kohdin kisan aikana. Kilpailijoille rata on erittäin nopea ja vaatii kestävyyden lisäksi hyvää rytminvaihtokykyä sekä nopeutta, kertoo Nissinen.

Nissinen toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraamaan maakuntaviestiä.

– Laululavan ja raviradan ympäristöön mahtuu hyvin katsojia, joten luodaan yhdessä kisoihin hyvä tunnelma. Tapahtumassa on oheisohjelmaa raviradalla koko perheelle. Tervetuloa kannustamaan maakunnan parhaita hiihtäjiä paikanpäälle!

Ilmoittautuminen on C-sarjaan on käynnissä 31.1.2019 asti. Ilmoittautumislomake

Info

Mikä?
73. Pohjois-Karjalan maakuntaviesti

Missä?
Ravirata ja Laulurinne

Milloin?
lauantaina 9.2.2019

Aikataulu
9.00 Lipunnosto Raviradalla
10.00 Minimaakuntaviestin lähtö
12.00 Maakuntaviestin lähtö
14.00 Palkintojenjako

Aiheeseen liittyviä uutisia