Musiikkia, huumoria ja improa joulun aikaan

Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa viihdettä joulun ja uudenvuoden välipäiville

Joulun välipäivinä ja uudenvuodenaattona Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa viihdyttävää ohjelmaa kaikille, joita huumori, visuaaliset elämykset ja musiikki sykähdyttävät. 

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä nauttimaan improvisaatioesityksistä, sillä ne ovat Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistossa tällä erää vain joulukuun loppuun asti.

Improvisaatioesitys SitäSunTätä on yllätyksellistä improvisaatiota, jossa esityksen aihe, hahmot ja juoni rakentuvat yleisön antamista ehdotuksista. Improvisaatiota on tarjolla aikuisille pienellä näyttämöllä 29., 30. ja 31. päivä joulukuuta. TiliTaliTinttan ja HeikunKeikun -satuimpro puolestaan on suunnattu lapsille, ja sen pariin pääsee yhdessä lasten kanssa uudenvuodenaattona.

Akuuttia ulkomaankaipuuta rintapielessä? Jouluaaton molemmin puolin 17., 18., 28. ja 29. joulukuuta suurella näyttämöllä pääsee hyppäämään Kreikka-simulaattoriin, kun ohjelmistossa pyörii Kesäyön unelma. Esityksessä William Shakespearen klassikkoteksti kohtaa 2020-luvun Ateenan ja sadunomaisen lavastuksen maagisine taikaolentoineen. Esityksessä kuullaan kappaleita muun muassa Antti Tuiskulta, Katri Helenalta ja Einiltä. 

Uudenvuoden huveihin kannattaa jo nyt lisätä Korot kattoon eli valmennusta ja viettelyksiä. Sen viimeiset esitykset pyörivät suurella näyttämöllä 30. ja 31. joulukuuta. Esitys ylsi Kulttuuritoimitus.fi:n Vuoden 2020 erinomaiset -teatterilistalle ensimmäisellä esityskaudellaan. Musiikillisessa esityksessä kaikki reilut 10 roolia taidokkaasti näyttelevät teatterin konkariesiintyjät Maria Karhapää ja Suvi-Maaria Virta. 

Esityskalenteri verkossa: www.joensuunteatteri.fi/esityskalenteri

Aiheeseen liittyviä uutisia