Kevääl­lä luen­to­ja Pyhä­se­läl­tä Bol­lywoo­diin

Kansalaisopistossa ajankohtaisia luentoja ja teemakursseja

Sato­jen kurs­sien lisäk­si kan­sa­lais­opis­ton kevää­seen kuu­lu­vat mak­sut­to­mat ja ajan­koh­tai­set luen­not.

Tuo­rei­ta oma­ko­ti­ta­lon raken­ta­jia ilah­du­te­taan luen­nol­la raken­nus­lu­pa­pro­ses­sis­ta tiis­tai­na 15.1. kel­lo 17 Opis­to­ta­lol­la. Vapaa­eh­tois­toi­min­nan ja kult­tuu­ri- ja tai­de­lai­tos­ten saloi­hin tutus­tu­taan mak­sut­to­mal­la Kou­lut­tau­du kamuk­si kult­tuu­ri­kimp­paan ‑kurs­sil­la kes­ki­viik­koi­sin 16.1.–27.2. kel­lo 17.30–19 Tai­de­museo Onnis­sa.

Lef­fa­luen­nol­la Bol­lywoo­din lumoa: Maq­bool sukel­le­taan intia­lai­sen elo­ku­van sie­lun­mai­se­maan per­jan­tai­na 25.1. kel­lo 17 Pak­ka­huo­neel­la. Kolum­bia­lais­ten näh­tä­vyyk­sien ilta taas vie kuu­li­jan­sa eksoot­ti­siin mai­se­miin tors­tai­na 24.1. kel­lo 17 Opis­to­ta­lol­la ja luon­to­tee­maan jat­ke­taan kes­ki­viik­ko­na 6.2. kel­lo 17 Muik­kusa­lis­sa Tal­vi­set erä­tai­dot ‑luen­nol­la. Sar­ja jat­kuu eräi­lyn, ötök­kä­ra­vin­non ja puu­tar­han­hoi­don mer­keis­sä.

Kevääl­lä tutus­tu­taan myös kreik­ka­lais-roo­ma­lai­sen antii­kin perin­töön ja Roo­man val­ta­kun­taan, Afri­kan kie­liin ja kuvit­ta­ja Nin­ka Reit­tu-Kuu­ri­lan tai­tei­li­jan elä­mään. Pää­sem­me noja­tuo­li­mat­kal­le Pyhä­se­län lai­nei­siin ja Intian väri­kau­pun­kei­hin.

Aiheeseen liittyviä uutisia