Tervetuloa takaisin kansalaisopiston harrasteisiin

Syksy tuo tullessaan paluun kaivattuihin harrastuksiin. Kurssit muodostavat monelle tärkeän arkirutiinin, jossa vaihtuvat opin ja taitojen lisäksi kuulumiset, ja jossa koetaan tärkeää yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Olipa intohimon kohteena luovuus, liikunta tai aivotyöskentely, mieluisa harrastus lisää hyvinvointia ja antaa arvokasta sisältöä arkeen. Uusia kurssituttavuuksia on mahdollista kokeilla maksutta Opistostartissa, joka järjestetään torstaina 24. elokuuta kello 17–19…

Syksy tuo tullessaan paluun kaivattuihin harrastuksiin. Kurssit muodostavat monelle tärkeän arkirutiinin, jossa vaihtuvat opin ja taitojen lisäksi kuulumiset, ja jossa koetaan tärkeää yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta.

Olipa intohimon kohteena luovuus, liikunta tai aivotyöskentely, mieluisa harrastus lisää hyvinvointia ja antaa arvokasta sisältöä arkeen.

Uusia kurssituttavuuksia on mahdollista kokeilla maksutta Opistostartissa, joka järjestetään torstaina 24. elokuuta kello 17–19 koko opiston toiminta-alueella. Opistostartti käynnistää lukuvuoden iloisissa merkeissä, kun pääsemme yhdessä toivottamaan kaikki tervetulleiksi takaisin harrastusten pariin.

Kansalaisopisto noudattaa kaikessa toiminnassaan voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita, joita seurataan päivittäin ja reagoidaan tarpeen mukaan.

Ilmoittautuminen on alkanut verkossa opistopalvelut.fi/joensuu ja puhelimitse p. 013 337 5929.

Syksyn opas on ilmestynyt ja se on jaettu koteihin kansalaisopiston toiminta-alueella. Joensuun kantakaupungissa oppaan voi noutaa 1. syyskuuta saakka Vaara-kirjastoista sekä kauppakeskuksista.

Aiheeseen liittyviä uutisia