Suomen hauskin juoksutapahtuma Joensuuhun

Tapahtuman keskiössä on hauskanpidon ja liikunnan yhdistäminen.

Ensimmäistä kertaa Joensuuhun saapuva ExtremeRun on tapahtuma, jonka keskiössä on hauskanpidon ja liikunnan yhdistäminen.

Vuodesta 2010 lähtien järjestetty ExtremeRun on hyvän mielen juoksutapahtuma, johon oleellisesti kuuluvat hauskat esteet radalla. Tapahtumasta ei muutenkaan puutu väriä, menoa ja meininkiä, sillä osallistujilla on yleensä tapana pukeutua naamiaisasuihin ja vieläpä monesti tiimeittäin.

Tapahtumasta ei puutu väriä, menoa ja meininkiä.

Useimmilla ExtremeRun-paikkakunnilla järjestetään myös lasten oma ExtremeRun, niin myös Joensuussa.

– Meiltä toivottiin pitkään omaa ExtremeRunia myös lapsille, kunnes vuonna 2016 sitä päätettiin kokeilla ensimmäistä kertaa Vantaalla. Osallistujien määrä ylitti odotukset reilusti ja kokemukset olivat kaikilta osin niin hyvät, että siitä lähtien olemme järjestäneet myös Lasten Extreme-Runia, taustoittaa tapahtuman tuottaja Mika Hirvinen.

Lasten ExtremeRun sopii erittäin hyvin pienistä isompiin lapsiin. Nuorimmat ovat olleet kaksivuotiaita ja sarjojen ansiosta mukaan mahtuvat lapset aina 16 ikävuoteen asti. Pienimpien matka on 400 metriä ja isoimpien lasten sarjassa matka on kolme kilometriä. Myös esteiden määrä lisääntyy ikäsarjojen mukaan.

– Joensuussa tullaan ylittämään suosikkiesteitä, kuten verkkoja, putkia, romuautoja ja tietysti klassikko vaahtoallas. Odotamme innolla Joensuun tapahtumaa, ennakkojärjestelyt kaupungin kanssa ovat sujuneet jouhevasti ja kysyntä vaikuttaa kovalta. Tulee hyvät Runit!

Tapahtuman kotisivut
https://www.extremerun.fi/

Aiheeseen liittyviä uutisia