Seuraa vedenkulutustasi reaaliajassa

Joensuun Veden asiakas, jonka kiinteistöön on asennettu etäluettava vesimittari, voi seurata vedenkulutustaan reaaliajassa, sillä Joensuun Vesi on ottanut käyttöön vedenkulutuksen sähköisen seurantapalvelun Vesiportaalin. Palvelu mahdollistaa asiakkaalle myös automaattisen hälytyksen sähköpostiin vesivuodoista tai auki jääneestä hanasta. Tarjolla on myös mobiilisovellus, joka toimii Android-älypuhelimilla. Etäluettavia vesimittareita on asennettu uusiin rakennuskohteisiin vuodesta 2019 ja olemassa oleviin kiinteistöihin etäluettavat…

Joensuun Veden asiakas, jonka kiinteistöön on asennettu etäluettava vesimittari, voi seurata vedenkulutustaan reaaliajassa, sillä Joensuun Vesi on ottanut käyttöön vedenkulutuksen sähköisen seurantapalvelun Vesiportaalin.

Palvelu mahdollistaa asiakkaalle myös automaattisen hälytyksen sähköpostiin vesivuodoista tai auki jääneestä hanasta. Tarjolla on myös mobiilisovellus, joka toimii Android-älypuhelimilla.

Etäluettavia vesimittareita on asennettu uusiin rakennuskohteisiin vuodesta 2019 ja olemassa oleviin kiinteistöihin etäluettavat mittarit asennetaan seuraavan mittarinvaihdon yhteydessä. Tällä hetkellä etäluettavia vesimittareita on käytössä osittain kantakaupungissa ja lähes kattavasti Enossa sekä Uimaharjussa.

Lisätietoja vesiportaalista
joensuunvesi.fi/vesiportaali

Aiheeseen liittyviä uutisia