JOJO-joulukampanja käynnistyy ja laajenee

Lauantaista 18. joulukuuta alkaen bussilla pääset joulumenoille tarjoushintaan, kun maksat käteisellä tai mobiililipulla.

Joensuun seudun joukkoliikenteen joulukampanja käynnistyy jo kuudennen kerran. Lauantaista 18. joulukuuta alkaen bussilla pääset joulumenoille tarjoushintaan, kun maksat käteisellä tai mobiililipulla. Kampanja jatkuu 9. tammikuuta asti.

Tänä vuonna kampanja laajenee kattamaan koko Waltti-alueen eli edullisemmat käteishinnat ovat käytössä muuallekin maakuntaan, esimerkiksi Lieksaan ja Ilomantsiin.

Joulukampanjassa pääsee näin edullisesti:
• 1 vyöhyke 2 €
• 2 vyöhykettä 3 € (esim. Joensuu–Liperi)
• 3 vyöhykettä 4 € (esim. Joensuu–Eno)
• 4 vyöhykettä 5 € (esim. Joensuu–Polvijärvi)
5 vyöhykettä 6 € (esim. Joensuu–Kitee)
• 6 vyöhykettä 7 € (esim. Joensuu–Ilomantsi)
• 7 vyöhykettä 8 € (esim. Joensuu–Lieksa)

Kampanjamatkaa ei voi maksaa Waltti-matkakortin arvolipulla.

Kampanjahinnoittelu ei koske Noutopoika-liikennettä eikä reittioppaassa näkyvää linjaa 401 Joensuu–Outokumpu.

Uusi vuosi tuo reittimuutoksia

Linjojen 1 ja 11 reitti Utra–keskusta– Hukanhauta/Urheilupuisto jatkuu Utrassa 1.1.2022 alkaen. Koillispuiston kentän viereen on valmistunut uusi kääntöpaikka, jonne tulee Koillispuiston kenttä -niminen linja-autopysäkki. Tämä toimii jatkossa päätepysäkkinä. Samalla otetaan käyttöön Koillisväylällä nykyisen ja uuden päätepysäkin välille jäävä pysäkkipari, Oravanmarjantie.

Linjan 8 reittiä Mehtimäki– keskusta–Karhunmäki jatketaan Karhunmäen päässä siten, että vuorot käyvät kääntymässä Reijolan kiertoliittymässä. Reitin jatkaminen lisää liikenneturvallisuutta linja-auton kääntymispaikan osalta ja lisäksi Karhunmäestä saadaan yhteys Reijolan palveluihin.

JOJO-tontut muistuttavat

Tehdään joulun aikana turvallisia ja edullisia matkoja noudattaen voimassa olevia maskisuosituksia ja muita turvallisen matkustuksen ohjeita!

Aikataulut reittioppaasta: joensuu.digitransit.fi
Lisätietoja joukkoliikenteestä: jojo.joensuu.fi

Aiheeseen liittyviä uutisia