Aika hakea maaseudun kehittämisavustusta

Järjestöt ja julkis- tai yksityisoikeudelliset yhteisöt voivat hakea Joensuulta avustusta maaseudun kehittämiseen. Meneillään on viime kevään hakua täydentävä kierros. Avustuksia myönnetään Joensuun maaseutuohjelmaa tukeviin toimenpiteisiin. Tukea myönnetään toiminnan kehittämiseen ja erityisesti uuden ja kokeilevan toiminnan käynnistämiseen. – Järjestöjen toiminnalla on merkittävä rooli maaseudun elinvoimaisuuden edistämisessä! Järjestöissä eri ikäiset joensuulaiset voivat vaikuttaa oman asuinalueensa asioihin ja…

Järjestöt ja julkis- tai yksityisoikeudelliset yhteisöt voivat hakea Joensuulta avustusta maaseudun kehittämiseen. Meneillään on viime kevään hakua täydentävä kierros.

Avustuksia myönnetään Joensuun maaseutuohjelmaa tukeviin toimenpiteisiin. Tukea myönnetään toiminnan kehittämiseen ja erityisesti uuden ja kokeilevan toiminnan käynnistämiseen.

– Järjestöjen toiminnalla on merkittävä rooli maaseudun elinvoimaisuuden edistämisessä! Järjestöissä
eri ikäiset joensuulaiset voivat vaikuttaa oman asuinalueensa asioihin ja kehittää uutta, sanoo Joensuun kaupungin aluekoordinaattori Anni Koskeli-Ratamaa.

Hakuaika päättyy tiistaina elokuun 31. päivä kello 15. Hakemuslomake ja lisäohjeet ovat osoitteessa joensuu.fi/ asukas-ja-aluetoiminta sekä kaupungin palvelupisteillä.

Lisätietoja saa osoitteella [email protected] tai puh. 050 312 1268.

Hakemuslomake ja lisäohjeet täällä: joensuu.fi/ asukas-ja-aluetoiminta

Aiheeseen liittyviä uutisia