Josekin väkeä

Tehdään uudesta torista älykäs kauppapaikka

Kerro ideasi kyselyllä ja lokakuun työpajoissa

Keskellä kaupunkia oleva iso kuoppa herättää ideoita uudesta torista. Uusi tori -projektin myötä juuri sinulla on mahdollisuus osallistua ideoimaan Joensuun keskustasta entistä toimivampaa ja viihtyisämpää.

Kaupunkilaisilla ja muilla torin käyttäjillä on ollut reilu kuukausi aikaa kertoa ehdotuksiaan uudesta torista. Joensuun uusi tori -kyselyyn ovat vastanneet kaikenikäiset ihmiset eri puolilta maakuntaa ja vastauksia on tullut yhteensä yli 600 kappaletta.

Kysely on auki elokuun loppuun asti

Käy vastaamassa kyselyyn uudesta torista osoitteessa www.joensuunuusitori.fi/kysely. Kyselyn suppeampi versio löytyy myös älypuhelimiin ladattavasta kaupungin omasta maksuttomasta mobiilisovellus Purosta.

Lokakuussa kaikille avoimia työpajoja

Joensuun uusi tori -projektin seuraavassa vaiheessa lokakuussa järjestetään kaikille avoimia työpajoja. Silloin yrittäjille, yhdistyksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille tarjotaan mahdollisuus osallistua torin kehittämiseen yhdessä. Työpajojen tarkoituksena on saada aikaan konkreettisia palveluita ja tuotteita tulevaisuuden torille.

Työpajojen aikana järjestetään myös etätyötilakokeilu. Työpajojen ja etätyötilakokeilun yhteinen tavoite on toimia kuukauden ajan torin kehittämisen kohtaamispaikkana.

Tarkemmat tiedot työpajoista ja etätyötilakokeilusta, kuten kellonajat ja työpajojen sijainti, tarkentuvat syyskuun alussa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.joensuunuusitori.fi/pajat. Laita päivämäärät jo valmiiksi kalenteriisi!

Älykäs kauppapaikka -projektiryhmään kuuluvat Joensuun kaupunki, Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek, Joensuun kaupunkikeskustayhdistys, Karelia-ammattikorkeakoulu, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa sekä Fabrik.

Tervetuloa lokakuun työpajoihin!


Ma 2.10. Älykäs tori: Digitaalinen tori kaikille ja kaikkialla?

Ma 9.10. Tapahtumat: Mitä tulevaisuuden torilla tapahtuu?

Ma 23.10. Yrittäjän tori: Liiketoimintamahdollisuudet uudella torilla

Ma 30.10. Meidän tori: Mikä tekee meidän toristamme ainutlaatuisen?

Työpajojen ja etätyötilakokeilun paikka, tarkat ajat sekä ohjeet ilmoittautumiseen löydät syyskuussa täältä: www.joensuunuusitori.fi/pajat

Aiheeseen liittyviä uutisia