Business Joensuu starttasi hyvällä sykkeellä

Tekemisen ytimessä yhteistyö ja verkostoituminen

Business Joensuu tarjoaa palvelut yrityksille, yrittäjille ja sijoittajille. Tekemisen ytimeen nostetaan yhteistyö – vahva verkostoituminen sekä tiedon ja osaamisen jakaminen.

– Business Joensuun startti on ollut mitä mainioin, koko Joensuun seutu tuntuu nyt puhaltavan päättäväisesti yhteen hiileen, Business Joensuun toimitusjohtaja Harri Palviainen summaa vuoden 2019 alussa aloittaneen organisaation yhteisiä tuntoja.

Koko Joensuun seutu tuntuu nyt puhaltavan päättäväisesti yhteen hiileen

Palvelupalettia yrityksille, yrittäjille ja sijoittajille rakennetaan laajana kokonaisuutena. Sen lisäksi että Business Joensuu tukee yritysten käynnistymistä, kasvua ja kansainvälistymistä, tekemisen ytimeen nostetaan yhteistyö – vahva verkostoituminen sekä tiedon ja osaamisen jakaminen.

– Tehtävämme on kuunnella yrityksiä ja osata tarjota sopivia palveluita. Elementit ovat kohdillaan, mutta seudun osaamiskärkien lista tuskin on vielä valmis. Erityisen kiinnostavaa on se, mitä voidaan saada aikaan osaamista ja toimialoja yhdistelemällä, Palviainen toteaa.

Tarinoiden kattaus
– Business Joensuun uusilla verkkosivuilla on myös tuoreita tarinoita Joensuun seudun yrityksistä, yrittäjistä ja vaikuttajista. Muun muassa kauppaneuvos

Kyösti Kakkonen lataa teesinsä ja Phillips Medisizen tehtaanjohtaja Perttu Huovinen lupaa, että ”täältä pesee ja linkoaa!”. Kantaa alueen vahvuuksiin, yrittämisen edellytyksiin ja elämän laatuun seudulla ottaa moni muukin.

Parhaillaan Business Joensuulla on haussa kaksi palvelujohtajaa uusien liiketoimintojen ja kansainvälistymisen sekä Invest In- ja sijoittumispalvelujen kilpailutuksiin. Lisäksi organisaatioon haetaan kilpailutusten yritysasiantuntijaa.

Aiheeseen liittyviä uutisia