Teh­dään­kö Joen­suu­hun unel­mien toi­min­ta­puis­to?

Vastaa kyselyyn!

Turus­sa on Seik­kai­lu­puis­to, Lah­des­sa on Lau­neen kes­kus­puis­to ja Savon­lin­nas­sa sekä Tam­pe­reel­la on Pik­ku Kak­ko­sen leik­ki­puis­tot. Mitäs jos Joen­suu­hun­kin suun­ni­tel­tai­siin oma koko per­heen puis­to?

Mitäs jos Joen­suu­hun­kin suun­ni­tel­tai­siin oma koko per­heen puis­to?

Joen­suun kau­pun­ki on käyn­nis­tä­nyt uuden moni­toi­mi­puis­ton suun­nit­te­lun. Tar­koi­tuk­se­na on vuo­den 2021 aika­na suun­ni­tel­la yhdes­sä kau­pun­ki­lais­ten kans­sa per­heen pie­nim­mil­le ja myös vähän isom­mil­le sopi­va toi­min­nal­li­nen puis­to.

Alus­ta­vien suun­ni­tel­mien mukaan uusi puis­to sijoit­tui­si kes­kus­tan alu­eel­le ja tar­koi­tuk­se­na on luo­da toi­min­nal­li­nen puis­to, joka pal­ve­lee myös mat­kai­li­joi­den tar­pei­ta. Suun­nit­te­lun jäl­keen var­si­nai­nen raken­ta­mi­nen käyn­nis­tyi­si vuon­na 2022.

Vas­taa kyse­lyyn — anna ideoi­den len­tää!

Uuden unel­mien moni­toi­mi­puis­ton suun­nit­te­lu aloi­te­taan kyse­lyl­lä, joten kai­kil­la kau­pun­ki­lai­sil­la nape­rois­ta vähän vart­tu­neem­piin­kin on mah­dol­li­suus antaa ideoi­ta sii­tä, mil­lai­nen puis­to Joen­suu­hun tar­vi­taan.

Nyt on lupa unel­moi­da ja tar­vi­taan nii­tä vil­leim­piä­kin ideoi­ta!

Kyse­lyn avul­la voi jät­tää ideoi­ta puis­ton toi­min­nal­li­suu­des­ta, mut­ta kau­pun­ki­lais­ten toi­vo­taan ker­to­van myös ylei­siä ideoi­ta puis­ton ympä­ri­vuo­ti­ses­ta hyö­dyn­tä­mi­ses­tä, esteet­tö­myy­des­tä, tur­val­li­suu­des­ta, valai­sus­ta sekä puis­ton muis­ta pal­ve­luis­ta.

Nyt on lupa unel­moi­da ja tar­vi­taan nii­tä vil­leim­piä­kin ideoi­ta!

Unel­mien toi­min­ta­puis­ton kyse­ly on osoit­tees­sa asukkaidenjoensuu.fi. Vas­taat­han vii­meis­tään 14. maa­lis­kuu­ta.

Kyse­lyn val­mis­tut­tua kau­pun­ki jär­jes­tää työ­pa­jo­ja kau­pun­ki­lais­ten kans­sa myö­hem­min kevääl­lä.

Unelmien toimintapuiston kysely


asukkaidenjoensuu.fi

Aiheeseen liittyviä uutisia