Teatterinjohtaja Iiristiina Varilo ja kuvataiteilija Arja Valkonen-Goldblatt keskustelevat teatterin aulassa. Taustalla sinisävyinen maalaus.

Teat­te­ris­sa voi naut­tia myös kuva­tai­tees­ta

Paikallisten taiteilijoiden töitä esillä yleisölämpiöissä.

Joen­suun kau­pun­gin­teat­te­ris­sa on tänä syk­sy­nä mah­dol­lis­ta naut­tia teat­te­rin lisäk­si kuva­tai­tees­ta, kun pai­kal­lis­ten tai­tei­li­joi­den töi­tä tuo­daan esil­le toi­sen ja nel­jän­nen ker­rok­sen ylei­sö­läm­piöi­hin. Tai­de­näyt­te­lyi­den tee­mat liit­ty­vät syk­syn teat­te­ri­tuo­tan­toi­hin Kät­kä­läi­sen van­hat päi­vät – tari­na mus­tas­ta koi­ras­ta, Korot kat­toon eli val­men­nus­ta ja viet­te­lyk­siä ja Hii­ren­louk­ku.

Näyt­te­lyt jär­jes­te­tään yhteis­työs­sä Joen­suun Tai­tei­li­ja­seu­ran kans­sa. Kysees­sä on ensim­mäi­nen ker­ta, kun yhteis­työ toteu­tuu näin mit­ta­vas­ti. Tai­det­ta näyt­te­lyi­hin ovat teh­neet kon­tio­lah­te­lai­nen tai­de­maa­la­ri Lau­ra Mel­ki­nen, joen­suu­lai­nen kuva­tai­tei­li­ja Arja Val­ko­nen-Goldblatt, eno­lai­nen kuva­tai­tei­li­ja Tui­ja Hir­vo­nen-Puhak­ka ja joen­suu­lai­nen kuvan­veis­tä­jä Reet­ta Gröhn-Soi­ni­nen.

Tai­de­näyt­te­lyi­hin on vapaa pää­sy esi­tys­toi­min­nan aika­na.

Joensuun kaupunginteatteri
Rantakatu 20, Joensuu

Lisätietoja näyttelyistä  ja koko ohjelmisto:
joensuunteatteri.fi/ohjelmisto

Aiheeseen liittyviä uutisia