Hiih­don rie­mua Lau­lu­rin­teel­lä!

Maakuntaviestiin voivat nyt osallistua kaikki

Jär­jes­tyk­ses­sään 73. Poh­jois-Kar­ja­lan maa­kun­ta­vies­ti hiih­de­tään hel­mi­kuus­sa Joen­suun Lau­lu­rin­teen ja ravi­ra­dan ympä­ris­tös­sä.

 

Uusi C‑sarja on avoin kai­kil­le

Maa­kun­ta­vies­tis­sä on uusi C‑sarja, joka on kai­kil­le avoin. Joen­suun kau­pun­ki on myös ilmoit­ta­nut kil­pai­luun oman vir­ka­mies­jouk­ku­een­sa. Jouk­ku­ees­sa hiih­tä­vän Simo-Pek­ka Finc­ken mukaan uusi sar­ja mah­dol­lis­taa kaik­kien hiih­dos­ta kiin­nos­tu­nei­den osal­lis­tu­mi­sen perin­tei­seen kil­pai­luun.

– Tämä tuo muka­vaa piris­tys­tä maa­kun­ta­vies­tiin. Haluan­kin haas­taa työyh­tei­sö­jä ja kave­ri­po­ru­koi­ta mukaan tapah­tu­maan, Finc­ke tote­aa.

Kisa­jär­jes­te­lyt ovat hyväs­sä vauh­dis­sa. Kil­pai­lun­joh­ta­ja­na toi­mi­va Joen­suun Kata­jan hiih­to­jaos­ton puheen­joh­ta­ja Ila­ri Nis­si­nen odot­taa ylei­söys­tä­väl­lis­tä tapah­tu­maa.

– Olem­me kun­nos­ta­neet kisa­reit­tiä yhteis­työs­sä Joen­suun kau­pun­gin kans­sa. Kil­pai­lu­ra­ta sekä tapah­tu­ma-alue ravi­ra­dal­la ovat kat­so­jays­tä­väl­li­set, joten ylei­sö näkee hiih­tä­jiä mones­sa koh­din kisan aika­na. Kil­pai­li­joil­le rata on erit­täin nopea ja vaa­tii kes­tä­vyy­den lisäk­si hyvää ryt­min­vaih­to­ky­kyä sekä nopeut­ta, ker­too Nis­si­nen.

Nis­si­nen toi­vot­taa kaik­ki ter­ve­tul­leek­si seu­raa­maan maa­kun­ta­vies­tiä.

– Lau­lu­la­van ja ravi­ra­dan ympä­ris­töön mah­tuu hyvin kat­so­jia, joten luo­daan yhdes­sä kisoi­hin hyvä tun­nel­ma. Tapah­tu­mas­sa on oheis­oh­jel­maa ravi­ra­dal­la koko per­heel­le. Ter­ve­tu­loa kan­nus­ta­maan maa­kun­nan par­hai­ta hiih­tä­jiä pai­kan­pääl­le!

Ilmoit­tau­tu­mi­nen on C‑sarjaan on käyn­nis­sä 31.1.2019 asti. Ilmoit­tau­tu­mis­lo­ma­ke

Info

Mikä?
73. Poh­jois-Kar­ja­lan maa­kun­ta­vies­ti

Mis­sä?
Ravi­ra­ta ja Lau­lu­rin­ne

Mil­loin?
lau­an­tai­na 9.2.2019

Aika­tau­lu
9.00 Lipun­nos­to Ravi­ra­dal­la
10.00 Mini­maa­kun­ta­vies­tin läh­tö
12.00 Maa­kun­ta­vies­tin läh­tö
14.00 Pal­kin­to­jen­ja­ko

Aiheeseen liittyviä uutisia