Josekin väkeä

Teh­dään uudes­ta toris­ta äly­käs kaup­pa­paik­ka

Kerro ideasi kyselyllä ja lokakuun työpajoissa

Kes­kel­lä kau­pun­kia ole­va iso kuop­pa herät­tää ideoi­ta uudes­ta toris­ta. Uusi tori ‑pro­jek­tin myö­tä juu­ri sinul­la on mah­dol­li­suus osal­lis­tua ideoi­maan Joen­suun kes­kus­tas­ta entis­tä toi­mi­vam­paa ja viih­tyi­säm­pää.

Kau­pun­ki­lai­sil­la ja muil­la torin käyt­tä­jil­lä on ollut rei­lu kuu­kausi aikaa ker­toa ehdo­tuk­si­aan uudes­ta toris­ta. Joen­suun uusi tori ‑kyse­lyyn ovat vas­tan­neet kai­ke­ni­käi­set ihmi­set eri puo­lil­ta maa­kun­taa ja vas­tauk­sia on tul­lut yhteen­sä yli 600 kap­pa­let­ta.

Kyse­ly on auki elo­kuun lop­puun asti

Käy vas­taa­mas­sa kyse­lyyn uudes­ta toris­ta osoit­tees­sa www.joensuunuusitori.fi/kysely. Kyse­lyn sup­peam­pi ver­sio löy­tyy myös äly­pu­he­li­miin ladat­ta­vas­ta kau­pun­gin omas­ta mak­sut­to­mas­ta mobii­li­so­vel­lus Puros­ta.

Loka­kuus­sa kai­kil­le avoi­mia työ­pa­jo­ja

Joen­suun uusi tori ‑pro­jek­tin seu­raa­vas­sa vai­hees­sa loka­kuus­sa jär­jes­te­tään kai­kil­le avoi­mia työ­pa­jo­ja. Sil­loin yrit­tä­jil­le, yhdis­tyk­sil­le, yhtei­söil­le, jul­ki­sel­le sek­to­ril­le ja yksi­tyis­hen­ki­löil­le tar­jo­taan mah­dol­li­suus osal­lis­tua torin kehit­tä­mi­seen yhdes­sä. Työ­pa­jo­jen tar­koi­tuk­se­na on saa­da aikaan kon­kreet­ti­sia pal­ve­lui­ta ja tuot­tei­ta tule­vai­suu­den toril­le.

Työ­pa­jo­jen aika­na jär­jes­te­tään myös etä­työ­ti­la­ko­kei­lu. Työ­pa­jo­jen ja etä­työ­ti­la­ko­kei­lun yhtei­nen tavoi­te on toi­mia kuu­kau­den ajan torin kehit­tä­mi­sen koh­taa­mis­paik­ka­na.

Tar­kem­mat tie­dot työ­pa­jois­ta ja etä­työ­ti­la­ko­kei­lus­ta, kuten kel­lo­na­jat ja työ­pa­jo­jen sijain­ti, tar­ken­tu­vat syys­kuun alus­sa. Lisä­tie­to­ja löy­dät osoit­tees­ta www.joensuunuusitori.fi/pajat. Lai­ta päi­vä­mää­rät jo val­miik­si kalen­te­rii­si!

Äly­käs kaup­pa­paik­ka ‑pro­jek­ti­ryh­mään kuu­lu­vat Joen­suun kau­pun­ki, Joen­suun Seu­dun Kehit­tä­mis­yh­tiö Josek, Joen­suun kau­pun­ki­kes­kus­tayh­dis­tys, Kare­lia-ammat­ti­kor­kea­kou­lu, Poh­jois-Kar­ja­lan Osuus­kaup­pa sekä Fabrik.

Tervetuloa lokakuun työpajoihin!


Ma 2.10. Älykäs tori: Digitaalinen tori kaikille ja kaikkialla?

Ma 9.10. Tapahtumat: Mitä tulevaisuuden torilla tapahtuu?

Ma 23.10. Yrittäjän tori: Liiketoimintamahdollisuudet uudella torilla

Ma 30.10. Meidän tori: Mikä tekee meidän toristamme ainutlaatuisen?

Työpajojen ja etätyötilakokeilun paikka, tarkat ajat sekä ohjeet ilmoittautumiseen löydät syyskuussa täältä: www.joensuunuusitori.fi/pajat

Aiheeseen liittyviä uutisia